Ariane Mus - Orthomoleculair Gezondheidscoach - Brugge

Strook met bewegende mensen voor gezondheidscoach Ariane Mus in Brugge

Over mezelf

Gezond eten en gezondheid algemeen zijn thema’s waar ik al een aantal jaar in ben geïnteresseerd. Als foodie ben ik graag aan het exploreren in de keuken. En als mama van twee kinderen is gezond opvoeden ook een uitdaging om dagelijks mee bezig te zijn.

Via de opleiding tot gezondheidscoach en orthomoleculair therapeut raakte ik helemaal geboeid door de samenwerking tussen voeding en levensstijl algemeen, lichaam en geest. Van interesse naar passie en ondertussen naar het idee om er ook professioneel mee aan de slag te gaan.

Naast mijn diploma's gezondheidscoach (Syntra) en orthomoleculair therapeut (kPNI Belgium) heb ik ook jarenlange ervaring als mutualiteitsconsulent. Daar werkte ik reeds in de gezondheidssector maar dan eerder aan de kant van ziekte en de curatieve behandeling. Meer en meer vond ik het echter belangrijk om mij te gaan richten op de andere kant van de slinger: inzetten op optimale gezondheid en preventie.

Ik heb mij ook aangesloten bij het VVGC - de Vlaamse Vereniging voor Gezondheidscoaches. Dit professioneel draagvlak werd opgericht in het kader van de beroepserkenning. Enkel gecertificeerde coaches kunnen lid worden, waardoor het je als cliënt ook zekerheid biedt op competentie en de nodige skills.