Ariane Mus - Orthomoleculair Gezondheidscoach - Brugge

Strook met bewegende mensen voor gezondheidscoach Ariane Mus in Brugge

Gezond gewicht en optimale spijsvertering

Via een kennismakingsgesprek en 3 coaching sessies kun je al een grote stap vooruit zetten op weg naar een gezonde(re) levensstijl!

Bewustwording rond gezonde voeding, inzicht in de werking van je lichaam en het in kaart brengen van eventuele gezondheidsklachten zijn het vertrekpunt van het traject.

Je krijgt informatie & advies aangepast aan jouw vraag en specifieke situatie, binnen het kader van de natuurlijke geneeskunde. Wie hiermee aan de slag gaat zal zien dat kleine aanpassingen voor grote veranderingen kunnen zorgen, zowel op fysiek als op emotioneel niveau.

Begrippen als intermittent fasting, laaggradige ontsteking, mitochondriƫn, hormonenbalans,... gaan we niet uit de weg maar tegelijk blijft het een heel toegankelijk verhaal! Ik leg uit wat het is, wat het doet en hoe je ermee aan de slag kan.

Haalbare lifestyleveranderingen, gecombineerd met de aanpak van mogelijke verstoringen van lichaamsprocessen en eventuele aanvulling van nutritionele tekorten zijn de sleutelwoorden van dit traject. Ook een aanrader voor iedereen die op zoek is naar meer energie

intermitting fasting Ariane Mus in Brugge
Vanuit de orthomoleculaire invalshoek kijk ik graag op een brede manier naar jouw gezondheidsklachten!
Strook met bewegende mensen voor gezondheidscoach Ariane Mus in Brugge