Ariane Mus - Orthomoleculair Gezondheidscoach - Brugge

Strook met bewegende mensen voor gezondheidscoach Ariane Mus in Brugge

Minder stress en meer energie

We leven in een hectische samenleving waarin van ons ook verwacht wordt om verschillende rollen en functies te gaan combineren. Spanning, druk en stress zijn in deze context niet meer weg te denken uit ons leven.

We moeten stress per definitie niet uit de weg gaan, alleen is het wel belangrijk om te leren er goed mee om te gaan zodat we (terug) grip krijgen op onze gezondheid in ons stressvolle bestaan.

In dit traject gaan we op zoek naar meer energie en een beter beheer van jouw stressniveau. Via een intake en 3 coaching sessies zoomen we in op bewustwording en inzicht in de processen in ons lichaam die zorgen dat we energiek en stressbestendig door het leven kunnen gaan. We trainen ook nieuwe vaardigheden om dit te beïnvloeden.

Zowel body & mind komen aan bod: de rol van voeding, beweging, bioritme, mindset en ademhaling. Je krijgt informatie & advies aangepast aan jouw vraag en specifieke situatie, binnen het kader van de natuurlijke geneeskunde. We werken ook met hartcoherentie, een wetenschappelijk onderbouwde methode om zelfstandig stress te leren beheersen.

Graag geef ik mijn orthomoleculaire kennis door zodat je meer grip kunt krijgen op jouw gezondheid! Empower your health!

Strook met bewegende mensen voor gezondheidscoach Ariane Mus in Brugge